Over mij

Omdat het altijd leuk is om te weten wie er eigenlijk aan de andere kant van de camera staat, even wat meer over mezelf:

 

Wie is Johan?

41 jaar, opgegroeid in Kermt, metal en bleus fanaat, natuurliefhebber, koffie verslaafde en fiere papa van 3 geweldige kids:  Anders, Matse en Pippa. Samen met m'n gezin woon ik in het pitoreske Peer, misschien wel de leukste stad van Limburg.

 

Waarom fotografie?

Eigenlijk is het allemaal begonnen met de communie van mijn oudste zoon, ik had een toestel te leen gekregen van een vriendin om enkele foto's te nemen en had meteen de smaak te pakken.

 

In die tijd maakte ik ook vaak lange wandelingen, ik was volop aan het trainen voor de Boslandtrail, dat was ideaal te combineren met fotografie. 

 

Ik hou er nog steeds van de natuur in te trekken met mijn camera, een keer extra vroeg op staan voor die speciale zonsopgang, daar kan ik echt van genieten.

 

Regelmatig kreeg ik de vraag om foto's te nemen op optredens of evenementen en van daaruit is de passie voor portretfotografie 

geboren. Ik fotografeer de dingen zoals ik ze zie, ik hou van natuurlijke, frisse, oprechte foto's ... het leven zoals het is!

 

 

Foto door: Jolien Leen